Ledige stillinger

Karrieremuligheter i PlusTech

PlusTech vokser og vi er hele tiden på jakt etter bransjens dyktigste medarbeidere. Har du egenskapene vi leter etter?

 

For å jobbe i PlusTech er det en klar fordel å ha teknisk interesse- og kompetanse. Vårt mål er å hjelpe kundene våre å omsette utstyr innen maskin, anlegg, transport. Vi jobber i en konkurranseutsatt bransje og tempoet er derfor høyt.

 

Hos oss er vi glade i mennesker som er «TOMMY». Du trenger altså ikke hete TOMMY, men må kunne være i stand til å etterleve konseptet;

 

T – Tydelig – tydelig kommunikasjon.
O- Offensiv – ha og gi energi.
M – Mål – sett mål, oppnå mål.
M- Mot – tør å uttrykke meninger.
Y – Ydmyk – alle kan gjøre feil. Alle kan lære deg noe nytt.

 

Meld din interesse til Gøran Aandal: 

goran@plustech.com eller telefon 901 16 808

Møtebookere

Som møtebooker vil ditt viktigste verktøy være dine taleegenskaper - å kunne snakke med folk, være relasjonsbyggende og motivert er viktige egenskaper. En ambisiøs person med kremmerånd vil mest sannsynlig kunne oppnå gode resultater og god lønn for arbeidet.

 

For denne type stilling er vi er åpne for både kortsiktige og langsiktige engasjement. Er du student, ønsker å bygge CV for framtidige karrieresteg? Eller er du en motivert selger? Skandinavisk språk er en forutsetning. Vi oppfordrer også svensk-talende til å søke, da vi har et datterselskap i Sverige.

Meglere

Har du lett for å snakke med mennesker? Vet du forskjellen mellom en borerigg og et knuseverk? Liker du å ha mange baller i luften og en jobb der ingen dag er lik? Vi ser etter en initiativrik og sosial relasjonsbygger med stor drivkraft og motivasjon.

 

INNEMEGLER

Som innemegler i PlusTech er du ansvarlig for å selge anleggsmaskiner, lastebiler og utstyr som din kollega "utemegleren" har innhentet. Fra kontoret i Trondheim sjonglerer du salgsobjekter, kunder og avtaler. Du jobber i tett dialog med andre innemeglere, utemeglere samt salgsleder. Du har evnen til å håndtere flere parallelle prosesser, holde hodet kaldt, og har en vinnende personlighet. Du trer inn i en allerede godt opparbeidet kundemasse – samtidig som du utvikler nye kunderelasjoner. Målgruppen din er i hovedsak bedrifter innen bygg, anlegg og transport - over hele verden.

 

UTEMEGLER

Som utemegler vil dine viktigste arbeidsverktøy være telefonen, firmabilen, hjemmekontoret og ellers din vinnende personlighet. Du vil tre inn i en allerede godt opparbeidet portefølje – men du skal også skaffe nye kunder. Målgruppen din er i hovedsak bedrifter innen bygg, anlegg og transport.

 

Du vil være ansvarlig for å innhente salgsobjekter i ditt område, samt å utvikle langsiktige og stabile kunderelasjoner. Du reiser rundt på kundebesøk, gjør avtaler, og henter samtidig inn dokumentasjonsgrunnlag. Du oppretter annonsegrunnlag, og sender deretter jobben videre til dine kollegaer på hovedkontoret i Trondheim.