Stiftelsen Norsk Luftambulanse og Plustech

Når det står om sekunder

søn 10/12/2017 - 13:34
Hver dag får 40 personer hjerneslag i Norge. Rask og riktig hjelp er helt avgjørende når opp mot to millioner hjerneceller går tapt hvert minutt.

Alle som jobber innen transport og i avsidesliggende anleggsområder vet at det kan være langt til nærmeste sykehus. Så når ulykken først er ute, er det godt å vite at det finnes hjelp å få. Stiftelsen Norsk Luftambulanse jobber hver dag med å gjøre avstanden fra der du er og til nærmeste behandlingssted så kort som mulig.

Gjøre bransjen vår tryggere

I høst ønsker vi i PlusTech å støtte et unikt prosjekt for å gjøre bransjen vår tryggere. I perioden september til og med november gir PlusTech kr 250,- pr salg til inntekt for prøveprosjektet med å sette en CT-skanner i et ambulansehelikopter. Dette er et helt unikt prosjekt som gjør at du kan få livsviktig diagnostisering på stedet og behandling kan starte umiddelbart. Slik prosessen er i dag må pasientene fraktes til sykehus før behandlingen kan starte. Dette fordi de ulike behandlingene kan gjøre vondt verre om man ikke vet nøyaktig hva årsaken er.

Les mer om prosjektet på Luftambulansens hjemmeside

Eller se omtalen i Anleggs Magasinet

Delte opp kaka med gravemaskin

Til sammen i løpet av kampanjeperioden ble det samlet inn hele 70 250kr til Stiftelsen Norsk Luftambulanse.

Se videoen fra overrekkelsen, hvor Even Onsøien fra Anleggsmaskiner AS deler opp og serverer kake med gravemaskinen her: https://youtu.be/-31gF9b-lmA

Kakedeling mad gravemaskin