Verdenskart med oversikt over noe av det vi har solgt

Tiden har aldri vært bedre for å selge

fre 20/04/2018 - 07:52
Hver arbeidsdag får vi over hundre forespørsler fra kunder som ønsker å kjøpe brukt utstyr innen anlegg- og transportbransjen. Så etterspørselen har aldri vært større. Vi søker derfor etter flere maskiner til våre ventende kjøpere.

Som internasjonal utstyrsmegler blir vi kontaktet fra alle verdens hjørner hver dag. Med over 30. 000 henvendelser i året fra kunder som ønsker å kjøpe brukt utstyr har tiden aldri vært bedre for å selge. Hvorfor er det slik? I Norge og Norden tar vi godt vare på våre maskiner og kjøretøy og mange tar seg også råd til mye fint ekstrautstyr. Når vi da nedskriver anleggsmaskiner og kjøretøy relativt raskere enn i resten av verden er det ikke rart de er attraktive. I tillegg er det også mulig å få fraktet maskiner og kjøretøy rundt om i verden uten at det koster skjorta. Det er akkurat dette som gjør Norge til det rette landet å kjøpe fra.

Har du anleggsmaskiner og tyngre kjøretøy som ikke er i bruk? Da er det ingen grunn til å vente. Vi i PlusTech har lang erfaring med salg til både inn og utland av anleggsmaskiner og lastebiler og busser, slik at en handel i utlandet er like trygg som i Norge.

Ved å bruke oss gjør vi hele jobben for deg. Vi finner kunder som er interessert i din maskin, forhandler priser og tar oss av papirarbeid og ordner eventuelt transport og eksport. Du får en kontaktperson i bedriften som gir deg oppfølging underveis i prosessen, og som du tar kontakt med om det skulle være noe du lurer på. Det beste av alt er at vi tar kun provisjon (som vi blir enige om på forhånd) når varen er solgt. Skulle det vise seg at vi ikke får solgt maskinen koster det heller ikke en krone.

Hver måned har vi nesten alle verdens land innom nettsiden vår og vi har solgt anlegg- og transportutstyr til over 70 land.

Send oss en mail på plustech@plustech.com eller ring +47 415 52 300 så finner vi en kjøper på din maskin.